Hoppa till sidans innehåll

Medlem


IFK Märsta Friidrottsklubb

Välkommen till friidrottsåret 2020

  

2019 läggs till handlingarna och vi kan summera ett bra år för IFK Märsta. Vi har tränat på Midgårdsvallen, med riktiga löparbanor och egen kastplan i anslutning till huvudarenan. Detta ger oss väldigt bra träningsmöjligheter under utomhussäsongen. Vi har bl.a. synts i lokaltidningen beroende på många fina prestationer från våra aktiva, där flera av dem placerat sig i topp på mästerskap och i Sverigestatistiken.

Vi har bra och rejält ökande aktivitet i de yngsta träningsgrupperna. Möjligheten att träna i Sollentuna friidrottshall (från 13 år) är värdefull. Vi måste kontinuerligt satsa på nya ledare - både föräldrar, vuxna, aktiva och ungdomar - och på så sätt skapa möjligheter för utveckling av föreningen och de aktiva.

Du som tränar med och tävlar för IFK Märsta måste betala medlemsavgift.

Olycksfallsförsäkringen som vi tecknar åt medlemarna genom Folksam gäller endast för de aktiva som betalat medlemsavgiften. Därför kräver vi att denna skall vara betald snarast möjligt efter att träning med föreningen påbörjats om olyckan skulle vara framme. Detta gäller även för att man ska få tävla i klubbens regi, och att deltaga i föreningens aktiviteter. Betala därför in medlemsavgiften snarast möjligt om ni vill börja med oss i friidrotten.

Medlemsavgiften ska vara betald senast sista februari. 

Se menyn till vänster för aktuella medlemsavgifter.

 

Uppdaterad: 17 FEB 2018 14:38

Våra sponsorer

 Praktikertjänst

 

Sigtuna kommun

  

 

Vill Du sponsra IFK Märsta?

Kontakta oss på

This is a mailto link

 


 

Länkar

Svensk Friidrott

 Upplands friidrott

08fri

Löpargymnasiet i Sollentuna

 


 web counter

Postadress:
IFK Märsta - Friidrott
Nymärsta Kulle 4, BOX 2
19521 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info